Bugár s Kollárom: Názory poslanca Mizíka sú hanbou

NETKY.SK • 15 Január 2017, 15:50 • 2 min
Bugár s Kollárom: Názory poslanca Mizíka sú hanbou

BRATISLAVA - Názory poslanca Národnej rady SR za ĽSNS Stanislava Mizíka sú neprijateľné a sú hanbou. V dnešnej diskusnej relácii RTVS o 5 minút 12 sa na tom zhodli Béla Bugár (Most-Híd) a Boris Kollár (Sme rodina).

slovakia

left justify in out

Mizík na sociálnej sieti Facebook 10. januára kritizoval prezidenta SR Andreja Kisku za štátne vyznamenania. Mizíkovi prekážalo, že ich dostali aj Židia, slniečkari a ochrancovia "cigánov, moslimov". „Ja si myslím, že je to neprijateľné a jeden poslanec Národnej rady by si takéto niečo nemal dovoliť. Ja sa voči tomu ostro ohradzujem a dištancujem sa od takýchto prejavov,“ uviedol Kollár. Podľa Bugára sú takéto vyjadrenia hanbou. „Keby to povedal nejaký holohlavý, vymaľovaný, potetovaný človek, nič nepoviem. Ale povedal to viac ako 50-ročný učiteľ. Kde sme sa my dostali, že poslanec NR SR, ktorý je vzdelaný, sa takýmto spôsobom vyjadrí? Veľmi tvrdo to odsudzujem,“ dodal.

 

Obaja politici hovorili aj o možnosti spolupráce pri nadchádzajúcich voľbách do VÚC. Kollár potvrdil, že v hnutí sa uvažuje o jeho kandidatúre na bratislavského predsedu VÚC, ale definitívne rozhodnutie ešte nepadlo. „My za Sme rodina sme zatiaľ so žiadnou politickou stranou ani s ĽSNS, ani so SaS, ani s OĽaNO, s nikým sme nerokovali,“ dodal. Podľa jeho slov, keď sa rozhodia karty, tak potom budú prebiehať rokovania. Zároveň vo voľbách do VÚC vylúčil spoluprácu s ĽSNS.

 

Podľa Bugára bude spolupráca pri voľbách do VÚC zo strany Mosta- Híd rôzna. „Určite budú kraje, kde budeme viacerí spolu, budú kraje, kde možnože budeme dokonca spolupracovať so SMK,“ dodal.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies