Buffonov rozchod nerobí Prandellimu radosť

NETKY.SK • 20 Máj 2014, 16:59 • 2 min
Buffonov rozchod nerobí Prandellimu radosť

RÍM - Na nevôľu trénera talianskej futbalovej reprezentácie Cesareho Prandelliho robí brankárska jednotka tímu Gianluigi Buffon hrubú čiaru za svojím manželstvom s českou modelkou Alenou Šeredovou práve v čase prípravy na majstrovstvá sveta v Brazílii.

slovakia

left justify in out

Prominentný pár sa rozchádza po necelých troch rokoch spoločného zväzku. Podľa Prandelliho si mohol kapitán národného tímu vybrať aj vhodnejšie načasovanie.

 

"Dosť ma jeho vyhlásene zaskočilo. Je mi to ľúto, pretože koniec vzťahu musí rozhádzať každého. Rozvaha, s akou k tomu pristupuje, však dáva tušiť, že má dostatok vnútornej sily, aby situáciu prekonal," povedal Prandelli, ktorý v utorok privítal svojich zverencov na otvorení prípravy pred MS. 

 

Rozchod Buffona a Šeredovej už dlhší čas napĺňal stránky bulvárnej tlače. Taliansko-česká dvojica má dve deti - chlapcov Louisa Thomasa a Davida Leeho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies