Buďte krásna

NETKY.SK • 9 Máj 2014, 11:00 • 2 min
Buďte krásna

BRATISLAVA – Pleť pravidelne hydratujeme, vlasy zalievame kondicionérmi a vrások sa zbavujeme pomocou predražených krémov, aj keď v dokonalý výsledok snáď ani nedúfame, ale efekt nikde. Prečítajte si zaručené nápady, ktoré vás priblížia k dokonalosti a tiež vám dajú možnosť zažiariť.

slovakia

left justify in out

Ako na vrásky? Jednoducho, krémom na hemoroidy!

Hovoríte si, že sme sa asi zbláznili? Ale nie, práve krém proti hemoroidom má vo svojej podstate sťahovať a chrániť narušenú štruktúru konečníka. Vyskúšajte, rozhodne nemáte čo stratiť, pretože tieto mastičky a krémy sa pohybujú už od 2 eur, čo je cena priamo vynikajúca. Aj za úplne obyčajný krém, ktorý aj tak nebude fungovať, dáte oveľa viac. Tento tip pre krásu používa aj hollywoodská star Sandra Bullock. Schválne pozrite ako vyzerá výborne.

 

Suché končeky vlasov alebo popraskanú pleť zachráni olivový olej

Talianky svoju havraniu hrivu aspoň raz za týždeň starostlivo premažú kvapkou olivového oleja. Tekutý elixír krásy a hydratácie však aplikujte radšej ku končekom, nie ku korienkom. Tento olejový zábal nechajte pôsobiť cez noc. Vankúš, na ktorom spíte prikryte uterákom a vlasy si dajte do vrkoča.

 

Trápi vás tiež suchá pokožka? Neváhajte ju zveriť do starostlivosti olivového oleja, vaša pleť nasaje dostatočnú závlahu a nebude už vyzerať ako púšť.

 

Ako stopnúť pomarančovú kožu? Čo tak masážou pomocou kávových zŕn?

Kávové zrná zomeľte na menšie kúsky a pridajte do obľúbeného telového krému. Káva prebudí metabolizmus a naviac vyhladzuje, vypína a zjemňuje pokožku. Na celulitídu zaberá tiež pestrý jedálniček, dostatok pitnej vody a kremíka, ktorý tiež môžete doplniť zdravým stravovaním.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies