Bude sa sťahovať Gareth Bale naspäť do Anglicka?

NETKY.SK • 13 Máj 2020, 12:51 • 2 min
Bude sa sťahovať Gareth Bale naspäť do Anglicka?

MADRID - Ešte nie je ruka v rukáve, ale futbalovým éterom už lietajú lákavé ponuky a mená v súvislosti s tímom Premier League Newcastle United. Blížiaca sa kúpa klubu slovenského gólmana Martina Dúbravku bohatými ľuďmi zo Saudskej Arábie podnietila aj záujem o waleského reprezentant Garetha Bala.

slovakia

left justify in out

V očiach šejkov už dlhšiu dobu 

V článku Stane sa St. James Park domovom veľkých hviezd?  zo začiatku mája sme načrtli, ako by mohla vyzerať nová zostava "Magpies" po odkúpení klubu arabským princom. Viaceré mená nám hneď zarezonovali, no už vtedy sa hovorilo o tom, že útočník Realu Madrid Gareth Bale, je v hľadáčiku nových potenciálnych majiteľov klubu zo severu Anglicka.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Gareth Bale (@garethbale11),

 

Bude to stačiť? 

Nové správy hovoria už aj o možnej prestupovej čiastke. Newcastle sú údajne ochotní za krídelníka Realu Madrid zaplatiť 53 miliónov libier. Samozrejme, to len za predpokladu, ak sa sfinalizuje 300-miliónová kúpa klubu spoločnosťou Public Investment Fund, ktorá má mať v tíme zo St. James´ Parku 80-percentný vlastnícky podiel. ďalšia vec je, či to bude stačiť, keďže napríklad taký Memphis Depay z Lyonu má hodnotu nad 60 miliónov eur.

"Bale je už nejaký čas nespokojný so svojím postavením v Reale Madrid. Očakáva sa, že najbližšie prestupové okno by mohlo znamenať jeho trvalý odchod zo Štadióna Santiaga Bernábeua. A na čelo potenciálnych záujemcov o služby 30-ročného Walesana sa predral práve Newcastle United, čo je značne prekvapujúce," napísal portál denníka Daily Mail.

 

Možný záujem Miami 

Ten istý zdroj tvrdí, že vážny záujem o príchod Bala má aj nový klub MLS anglického majiteľa Davida Beckhama Inter Miami a za určitých okolností by mohla nastať aj situácia s emocionálnym návratom hráča do Tottenhamu, odkiaľ svojho času odišiel do Realu Madrid.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Inter Miami CF (@intermiamicf),

 

Real sa zbavuje hráčov 

Britské médiá tvrdia, že španielsky kráľovský veľkoklub sa chce zbaviť oboch svojich krajných hráčov stredu poľa. Okrem Balea by teda v Madride radi predali aj Kolumbijčana Jamesa Rodrígueza, ktorý ich tiež stojí nemalé peniaze na výplatnej páske. 

 

"Stať sa môže všeličo, veci sa vyvíjajú niekedy veľmi rýchlo. Ak sa chcete spýtať na moju budúcnosť, odpovede treba hľadať vo vedení Realu Madrid," vyhlásil Gareth Bale vo videu na webe dailymail.co.uk

 

Príprava na veľký prestup? 

Situácia sa má tak, že Real nevie nahradiť trhlinu po Cristianovi Ronaldovi. Preto si možno odchodom veľkých hráčov robí miesto pre mladú francúzsku pušku menom Kylian Mbappé. 

 

img

 

Ten je ako Francúz zatiaľ spokojný v domácom PSG, no v Reale by ho určite s radosťou privítali aj spoluhráči z reprezentácie stopér Raphael Varane a útočník Karim Benzema. "Galacticos" navyše trénuje leganda francúzskeho futbalu Zinedine Zidane. V Madride by to pre vychádzajúcu svetovú hviezdu nebolo aspoň spočiatku až tak cudzie. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies