Nemec Wolfgang má má 98 percent svojho tela pokrytého tetovaním

NETKY.SK • 12 Marec 2021, 13:40 • 2 min
Nemec Wolfgang má má 98 percent svojho tela pokrytého tetovaním

NEMECKO - Starší muž v Nemecku je najviac potetovaný muž v krajine a 98 percent jeho tela má pokrytého atramentom.

slovakia

left justify in out

Wolfgang Kirsch, ktorý má 72 rokov, je držiteľom rekordu. Je to najviac potetovaný muž v Nemecku s 86 tetovaniami a 17 implantátmi pod kožou. Kirsch je všeobecne známy ako Magneto. Túto prezývku získal vďaka tomu, že niektoré jeho implantáty sú magnetické a často môžu priťahovať predmety, ako sú kancelárske sponky.

 

img

 

Strávil posledné dve desaťročia transformáciou svojho tela a povedal, že jeho vášnivý projekt sa začal po páde berlínskeho múru. Je bývalým pracovníkom pošty a nesmel mať v práci tetovanie, uviedol však, že vždy cítil silnú potrebu vyčnievať z davu.

 

"V NDR boli tetovania pre zamestnancov pošty nemysliteľné. Až vo veku 46 rokov som si dal urobiť prvé tetovanie, slzu pod okom," povedal Kirsh pre portál ledbible.com. Dodal, že svoje rozhodnutie nikdy neľutoval, pretože strávil viac ako 20 rokov dosiahnutím požadovaného vzhľadu.

 

Po vykonaní prvého tetovania Kirsch pokračoval v tetovaní ramien, tváre, chrbta a rôznych ďalších častí tela. Uviedol, že celkovo strávil 720 hodín v tetovacích štúdiách, absolvoval 240 tetovacích stretnutí a za svoj jedinečný vzhľad zaplatil viac ako 25 000 Eur.

 

img

 

Dokonca si nechal potetovať i oči. Čo je postup známy ako sklerové tetovanie. „Iba chodidlá na mojich nohách nie sú potetované,“ dodal Kirsch. Na tetovacej scéne je známy a často ho oslovujú kvôli práci v modelingu.

 

„Aj na ulici si odo mňa ľudia pýtajú autogramy a chcú sa so mnou fotiť,“ uviedol. Podľa miestnych médií je ako najviac potetovaný muž v Nemecku tiež uznávaný ako najviac potetovaný muž na svete vo veku nad 70 rokov.

 

img

 

Podľa Guinnessových svetových rekordov je najviac potetovaným mužom na svete Novozélanďan menom Gregory Paul McLaren, ktorý je tiež známy ako Lucky Diamond Rich. Odhaduje sa, že McLaren strávil viac ako 1 000 hodín úpravou svojho tela tetovacími umelcami.

 

img

 

Atramentom si nechal potiahnuť i ušné lalôčiky a zuby si vymenil za strieborné fazety. Nechýbajú mu ani rôzne piercingy. „Prvé tetovanie, ktoré som kedy mal, som mal 16 rokov. Cestoval som s cirkusom v Austrálii. Nikdy predtým som sa nedal tetovať a na bok som si dal malý žonglérsky klub. Dostal som ho na bok, pretože som nechcel aby to mama videla. Myslím, že som mal vždy iba jedno tetovanie naraz, tak to robí každý," uviedol .



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies