Britský šampión superťažkej váhy dostal pozvanie do Vatikánu aj Bieleho domu

NETKY.SK • 25 Február 2020, 16:52 • 2 min
Britský šampión superťažkej váhy dostal pozvanie do Vatikánu aj Bieleho domu

LONDÝN - Po víkendovej výhre Tysona Furyho nad Deyontayom Wilderom sa okolo britského boxera opäť raz rozpútalo peklo. Britský profesionálny boxer dostal pozvánku na návštevu Bieleho domu i Vatikánu.

slovakia

left justify in out

Jeho promotér Frank Warren to prezradil pre periodikum The Daily Telegraph s tým, že Fury by dal asi radšej prednosť cestovaniu vo svojom milovanom karavane.

 

img

 

Fury je po víkende nový šampión organizácie WBC v superťažkej hmotnostnej kategórii, keď v Las Vegas pokoril domáceho Američana a obhajcu titulu Deontaya Wildera. "Prezident USA Donald Trump pozval Furyho i Wildera do Bieleho domu. Svetová boxerská rada má okrem toho pozvanie aj od pápeža," uviedol Furyho promotér.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Frank Warren (@frank_warren_official),

 

Trump si sobotňajší duel Furyho s Wilderom nenechal ujsť. "Veľký súboj. Sú to dvaja skvelí bojovníci a bolo to vzrušujúce. Asi by sme ich oboch mali priviesť do Bieleho domu," reagoval americký prezident po zápase pre britské médiá.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona