Britského pravicového aktivistu uväznili. Je za tým nový moslimský minister vnútra?

NETKY.SK • 29 Máj 2018, 06:00 • 2 min
Britského pravicového aktivistu uväznili. Je za tým nový moslimský minister vnútra?

LONDÝN - Uväznenie britského aktivistu Tommyho Robinsona, ktorý dlhodobo poukazuje na neslobodu slova vo Veľkej Británii, zalarmovalo politické kruhy. Tommy dlhodobo bojuje proti migrácii a islamizácii Veľkej Británie a Európy. Zastal sa ho aj Lord Pearson.

slovakia

left justify in out

Lord Pearson zo strany UKIP kvôli tomu napísal moslimskému ministrovi vnútra ostrý dopis. Jeho odoslanie potvrdil na Twitteri predseda UKIP a europoslanec Gerrard Batten.

 

„Ak bude Tommy vo väzení zranený alebo zavraždený, on a ďalší spustia súkromnú žalobu proti pánovi Javidovi ako spolupáchateľovi alebo pre pochybenie vo verejnej funkcii.“

 

Po svete sa medzitým konajú demonštrácie na Tommyho podporu. Petíciu za jeho preepustenie už podpísalo cez 300-tisíc ľudí, píše server change.org.

 

Pravicového aktivistu Tommyho Robinsona zatkli v piatok na súde v Leedsi, pretože chcel informovať o súdnom procese s gangom moslimov, ktorí zneužívali a znásilňovali britské dievčatá. Keďže už predtým bol v podmienke za podobný „priestupok“, sudca mu na ostro vymeral 13 mesiacov väzenia, kam Tommyho odviedli okamžite.

 

Ako bojovníkovi proti moslimskej invázii v Británii a v Európe mu vo väznici pritom hrozí zo strany moslimov veľké nebezpečenstvo. Jediné, čím sa previnil, bolo to, že chcel informovať o procese, ktorý sa snaží vládny establishment pred verejnosťou utajiť. Údajne kvôli tomu, aby médiá neovplyvňovali rozhodnutie sudcov, čo je však absurdný dôvod, pretože potom by sa nemohlo priebežne informovať o žiadnom súdom procese.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies