Nové Porsche Panamera odhaľuje interiér

NETKY.SK • 8 November 2023, 11:30 • 2 min
Nové Porsche Panamera odhaľuje interiér

Po predstavení čisto elektrického Porsche Taycan bolo Porsche Panamera možno ľahko prehliadané, už za pár týždňov sa ale dočká modernizácie, ktorú teraz značka poodkrýva pohľadom do vylepšenej kabíny. Tá je pritom celkom povedomá.

slovakia

left justify in out

Premiéra modernizovaného Porsche Panamera , ktoré však automobilka nazýva novou generáciou, je síce naplánovaná až na 24. novembra, už teraz si však môžeme prezrieť jeho vylepšenú kabínu, ktorá sa evidentne inšpirovala u čisto elektrického modelu Taycan. Najviac viditeľné to je na novej palubnej doske, ktorá prišla o väčšinu fyzických ovládačov a novo stavia predovšetkým na obrazovky a dotykové plochy. Pred vodičom je prehnutý 12,6-palcový digitálny prístrojový štít, v strede palubnej dosky je obrazovka infotainmentu a ďalšia obrazovka môže byť umiestnená pred spolujazdcom.

Stredová konzola dostala nový výdych ventilácie, ktorý ponúka elektrické nastavenie, a úložný box toho pojme ešte viac. V zadnej časti stredovej konzoly je ďalšia obrazovka, ktorá umožňuje cestujúcim na zadných sedadlách upravovať prehrávané médiá, ambientné osvetlenie atď. Spomenúť môžeme tiež zmenšenie a premiestnenie voliča prevodovky, ktorý je novo umiestnený do palubnej dosky po pravej strane od volantu. Celý panel palubnej dosky je navyše vybavený ambientným osvetlením, ktoré sa tiahne po celej jeho šírke. Premenou prešli aj sedadlá, ktoré by vďaka upraveným tvarom a novému materiálu výplne mali na dlhších cestách ponúkať vyšší komfort. Vôbec prvýkrát sa navyše v kabíne objavuje čalúnenie bez použitia kože, kombinujúce materiály Race-Tex a látku Pepita.

 

Zdroj úvodnej foto: Pixabay

Zdroj: www.novinky.cz



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Monika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies