Britská viacbojárska hrdinka sa vracia po materskej pauze

NETKY.SK • 24 Marec 2015, 14:07 • 2 min
Britská viacbojárska hrdinka sa vracia po materskej pauze

LONDÝN - Olympijská víťazka v atletickom sedemboji Jessica Ennisová-Hillová sa po materskej prestávke chce vrátiť k vrcholovému športu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročná britská hrdinka z olympijských hier 2012, ktorá porodila vlani v júli syna Reggieho, sa predstaví na mestských pretekoch Gret CityGames v Manchestri, kde sa 9. mája postaví na štart 100 m prekážok.

 

"Teším sa na svoj súťažný návrat. Atmosféra v Manchestri je vždy úžasná," uviedla Ennisová-Hillová, ktorá naposledy súťažila v júli 2013 na mítingu v Londýne. Aj na ňom absolvovala v rámci exhibície stovku nad prekážkami. V sedemboji by sa po materskej pauze mohla predstaviť prvýkrát koncom mája v rakúskom Götzise.

 

Jej hlavným cieľom je úspech na olympijských hrách 2016 v Riu de Janeiro. Ešte predtým by sa však chcela presadiť na augustových majstrovstvách sveta v Pekingu. Informácie zverejnil web BBC.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies