Britney Spears a Azalea vystúpia na udeľovaní Billboard Music Awards

NETKY.SK • 23 Apríl 2015, 16:53 • 2 min
Britney Spears a Azalea vystúpia na udeľovaní Billboard Music Awards

USA - Americká speváčka Britney Spears a austrálska rapperka Iggy Azalea predstavia na tohtoročnom udeľovaní Billboard Music Awards v premiére singel s názvom Pretty Girls.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročná Spears to oznámila prostredníctvom krátkeho videa, ktoré na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter zverejnili usporiadatelia galavečera.

Ceremoniál sa uskutoční 17. mája v MGM Grand Garden Aréne v Las Vegas. Moderovať ho budú rapper a herec Ludacris a modelka Chrissy Teigen. Okrem spomínaných dvoch interpretiek vystúpia aj Kelly Clarkson, Fall Out Boy a Wiz Khalifa, Hozier, Nick Jonas, Ed Sheeran, Sam Smith, Meghan Trainor a John Legend. 

 

Zoznam kandidátov na Billboard Music Awards ovládla americká speváčka Taylor Swift. Dvadsaťpäťročná interpretka získala 14 nominácií, pričom v kategórii Top streamovaná pieseň (video) má dve skladby - Blank Space a Shake It Off. Sam Smith bojuje o 13 cien. Iggy Azalea má 12 nominácií, no v kategórii Top rapová skladba má dve piesne - Fancy (feat. Charli XCX) a Black Widow (feat. Rita Ora). 

 

Britney Spears sa na celom svete preslávila po vydaní debutového albumu ...Baby One More Time (1999). Nasledovali nahrávky Oops!... I Did It Again (2000), Britney (2001), In The Zone (2003), Blackout (2007), Circus (2008), Femme Fatale (2011) a Britney Jean (2013), pričom všetky okrem Blackout a Britney Jean sa dostali na prvé miesto amerického rebríčka Billboard 200. Na konte má hity ako ...Baby One More Time, (You Drive Me) Crazy, Oops!... I Did It Again, Lucky, Stronger, Me Against The Music, Toxic, Piece Of Me, Gimme More, Womanizer, Hold It Against Me alebo Till The World Ends. V roku 2002 si zahrala Lucy Wagner vo filme Crossroads a objavila sa aj v snímke Austin Powers v Zlatom úde (2002). O šesť rokov neskôr stvárnila Abby v seriáli Ako som spoznal vašu mamu (2005 - 2014). 

 

Dvadsaťštyriročná Iggy Azalea, vlastným menom Amethyst Amelia Kelly, sa narodila v Sydney, no ako šestnásťročná sa presťahovala do USA, kde sa chcela presadiť v hudobnom priemysle. Po prvý raz na seba upozornila virálnymi videoklipmi, ktoré zverejnila prostredníctvom YouTube. Následne v roku 2012 vydala EP nahrávku Glory. V rovnakom roku sa začala venovať aj modelingu, pričom bola napríklad tvárou značky Levi's. Vlani v apríli sa dostal do predaja jej debutový album The New Classic, pričom v novembri ponúkla aj jeho reedíciu s názvom Reclassified.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies