Brazílsky futbalista Lucas Moura z PSG bude ambasádorom MS 2017

NETKY.SK • 1 Február 2017, 14:24 • 2 min
Brazílsky futbalista Lucas Moura z PSG bude ambasádorom MS 2017

PARÍŽ - Brazílsky futbalista Lucas Moura sa stal ambasádorom hokejových majstrovstiev sveta, ktoré v máji hostia Paríž a Kolín nad Rýnom (5.-21. 5.).

slovakia

left justify in out

Ofenzívny stredopoliar Paríža St. Germain na oficiálnej prezentácii na klzisku pod Eiffelovou vežou zapózoval s francúzskym národným dresom, ktorý prevzal od hokejových bratov a dlhoročných reprezentantov "Les Bleus" Sachu a Yoricka Treilleovcov. Spoločnosť im robil marketingový a obchodný riaditeľ organizačného výboru parížskej časti MS 2017 Jonathan Zwikel.

 

"Som veľmi šťastný, že sa môžem chopiť ďalšej veľkej príležitosti, ktorú Paríž ponúka. Je čas, aby zažiaril ďalší veľký šport. Byť ambasádorom hokejového šampionátu v Paríži je pre mňa aj pozitívny spôsob, ako si uctiť toto mesto, ktoré ma zakaždým privítalo," citoval oficiálny portál Medzinárodnej hokejovej federácie (IIHF) slová 24-ročného Lucasa Mouru, ktorý predviedol na prezentácii s hokejkou aj niekoľko prihrávok.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies