VIDEO: Zverejnili zábery McGregorovho incidentu, ak máte telefón radšej sa k nemu nepribližujte

NETKY.SK • 11 Apríl 2019, 11:53 • 2 min
VIDEO: Zverejnili zábery McGregorovho incidentu, ak máte telefón radšej sa k nemu nepribližujte

MIAMI/BRATISLAVA - Zdá sa že s hviezdou MMA Conorom McGregorom to od prehry s Chabibom Nurmagomedovom ide z kopca. Polícia v Miami zverejnila jeho incident, ten sa odohral pre niekoľkými týždňami. Ír na videu agresívne odstrelí vtieravému fanúšikovi mobil z ruky a niekoľkokrát po ňom poskáče.

slovakia

left justify in out

Celý incident sa napokon skončil zatknutím McGregora. Cena telefónu sa odhaduje na tisís dolárov.  Voči McGregorovi vzniesli obvinenie z krádeže a na polícii mal stráviť niekoľko hodín. Výška kaucie bola stanovená vo výške 11-tisíc eur, írskeho zápasníka teraz čaká súd. 

 

 

Tridsaťročný dvojnásobný šampión UFC mmedzitým zmiatol všetkých priaznivcov MMA športu svojím vyhlásením o ukončení kariéry. Vzápäti to zobral späť. 

 

McGregor pôsobí v športe s oficiálnym názvom Miešané bojové umenia (MMA) od roku 2007. Časom sa stal jeho rešpektovanou značkou a výrazne prispel k jeho celosvetovej popularite. Etabloval sa ako jeden z najúspešnejších bojovníkov. Jeho nekompromisný spôsob boja, ale aj sebavedomosť až veľkohubosť na verejnosti pritiahli veľké množstvo fanúšikov, ale aj milióny dolárov pre organizátorov týchto súbojov. Kariéru ukončil s bilanciou 21 víťazstiev a 4 prehry. "Teraz sa pripojím k mojim bývalým súperom, ktorí sú už v dôchodku," skonštatoval McGregor pred pár týždňami. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rosé @augustmcgregor

Príspevok, ktorý zdieľa Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),



BBC pripomína, že to nie je prvýkrát, čo McGregor oznámil koniec. V apríli 2016 tiež napísal, že končí mladý, ale napokon sa vrátil do diania. Pamätný bol jeho súboj s americkou legendou boxu Floydom Mayweatherom, ktorý sa v auguste 2017 skončil v prospech favorita, ale až v desiatom kole tzv. technickým knokautom. McGregor vtedy v boxerských rukaviciach poriadne potrápil favorita, hoci ten sa vrátil iba na skok z boxerského dôchodku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies