Brazílčan Ronaldo si zahral tenis s profíkom Almagrom

NETKY.SK • 10 Február 2015, 18:12 • 2 min
Brazílčan Ronaldo si zahral tenis s profíkom Almagrom

SAO PAULO - Brazílska futbalová modla Ronaldo a španielsky tenista Nicolás Almagro využili chvíľu voľného času na odreagovanie sa na kurte.

slovakia

left justify in out

Obaja odohrali štvorhru proti dvom Ronaldovým kamarátom. "Je pre mňa potešením, že som mohol spoznať legendu svetového futbalu. Považujem ho za jedného z najlepších útočníkov futbalovej histórie," vyhlásil Almagro, ktorý v pondelok postúpil do 2. kola dvojhry na tenisovom turnaji ATP World Tour 250 Brasil Open v brazílskom Sao Paule. Dvadsaťdeväťročný rodák z Murcie následne zverejnil spoločnú fotografiu z kurtu na svojom twitterovskom konte.

 

"Mali sme miernu prevahu, ale najdôležitejšia bola zábava. Ronaldovi to nešlo zle, predviedol niekoľko dobrých úderov. Akonáhle mal príležitosť, už bol pri sieti," povedal so smiechom na adresu Brazílčana Almagro. Informácie pochádzajú z portálu www.sportowefakty.pl. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies