Brazílčan Neymar údajne dostal lukratívnu ponuku zo saudskoarabského Al-Hilal

NETKY.SK • 13 August 2023, 14:30 • 2 min
Brazílčan Neymar údajne dostal lukratívnu ponuku zo saudskoarabského Al-Hilal

Paríž 13. augusta (TASR) - Brazílsky futbalista Neymar dostal lukratívnu ponuku zo saudskoarabského klubu Al-Hilal. Na sociálnej sieti X (predtým Twitter) o tom informoval renomovaný novinár Fabrizio Romano, podľa ktorého sú strany blízko k dohode.

slovakia

left justify in out

Romano bližšie nešpecifikoval výšku ponuky, no uviedol, že je "obrovská". Neymar sa ňou vážne zaoberá a zároveň pracuje na odchode z Paríža St. Germain. V nedávnom období dostal viacero ponúk, no najlukratívnejšia je práve zo Saudskej Arábie. Podľa Romanových zdrojov sa už dohodli aj kluby PSG a Al-Hilal. Zároveň však pripustil, že zo situácie by mohol vyťažiť aj FC Barcelona, pre ktorú by mohlo byť lákavé hosťovanie Neymara z Al-Hilal.

 

Saudskoarabský klub nedávno ponúkol za Neymarovho spoluhráča Kyliana Mbappeho 273 miliónov eur. Neymara v súčasnosti trápi vírusová infekcia, pre ktorú vynechal piatkový tímový tréning v PSG. Pripravoval sa len individuálne. Brazílsky útočník podľa francúzskych médií nedávno informoval vedenie klubu, že chce z Parku princov odísť už v tomto lete.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR Foto: Football.London
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies