Brazílčan deklasoval Federera, nespomína si na to

NETKY.SK • 21 Júl 2014, 14:06 • 2 min
Brazílčan deklasoval Federera, nespomína si na to

BRATISLAVA - Brazílsky tenista Tiago Ruffoni zdolal Švajčiara Rogera Federera 6:0, 6:2, ani si nespomína na tento úspech.

slovakia

left justify in out

Udial sa pred dvadsiatimi rokmi v Belgicku, keď mal Juhoameričan 14 rokov a neskorší líder svetového rebríčka 13.

"Jedného dňa ktosi ku mne podišiel a spýtal sa ma, či som si vedomý dávnejšieho víťazstva nad Federerom. Pre mňa to bolo veľké prekvapenie. Nemohol som tomu uveriť," cituje portál Tennis World 34-ročného Ruffoniho, ktorý ako tínedžer odišiel študovať do USA na Auburn University, ale neskôr jeho kariéru predčasne ukončili problémy s lakťom a momentálne trénuje mládežníkov v Rock Hills Tennis Center. 

 

Podľa spomenutého webu však Ruffoni len nezbedne predstiera zábudlivosť, lebo kedysi prekonal aj Austrálčana Lleytona Hewitta a týmto úspechom sa vraj zvykne pred priateľmi chváliť. 

 

Zaujímavosťou je, že k debaklu od Ruffoniho sa hlási aj samotný Federer: výsledok sa poctivo nachádza v prehľade kariéry na jeho oficiálnej internetovej stránke. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies