Bratislavskí hasiči majú dnes ráno rušno: Dva požiare, jeden mŕtvy

NETKY.SK • 16 Marec 2016, 11:00 • 2 min
Bratislavskí hasiči majú dnes ráno rušno: Dva požiare, jeden mŕtvy

BRATISLAVA - Bratislavskí hasiči zasahujú pri záchrane osoby padnutej do šachty na Račianskej ulici v Bratislave. Na mieste je osem hasičov s dvomi kusmi hasičskej techniky. Informovalo o tom dnes Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Hasiči zasahovali dnes pred siedmou hodinou aj pri požiari na Saratovskej ulici, kde zahynul človek. "Na 3. poschodí bytového domu vznikol požiar so silným zadymením. Hasiči z neho vytiahli jednu osobu, ktorá nejavila známky života," uviedla Zuzana Farkasová z Prezídia HaZZ. Na mieste zasahovalo 12 hasičov s tromi kusmi techniky.

 

"Aj napriek poskytnutej prvej pomoci sa 66-ročnú ženu oživiť nepodarilo. Privolaný lekár predbežne vylúčil cudzie zavinenie a na zistenie presnej príčiny smrti bolo nariadené vykonanie pitvy," uviedla Mihalíková.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies