Bratislavská polícia vyšetruje včerajší požiar prívesu s rýchlym občerstvením na ulici Poľná

NETKY.SK • 12 Január 2024, 18:30 • 2 min
Bratislavská polícia vyšetruje včerajší požiar prívesu s rýchlym občerstvením na ulici Poľná

BRATISLAVA - Včerajší požiar prívesu s rýchlym občerstvením na Poľnej ulici v Bratislave je predmetom dôkladného vyšetrovania. Požiar zasiahol vnútorné priestory prívesu, pričom cudzie zavinenie nie je vylúčené.

slovakia

left justify in out

Včera (11.01.2024) vo večerných hodinách bola hliadka Okresného riaditeľstva PZ Bratislava I vyslaná k prevereniu oznámenia o požiari pojazdného prívesu na rýchle občerstvenie na ulici Poľná. Oznámenie na mieste preverili a hodnovernosť potvrdili. Príslušníkom hasičského a záchranného zboru sa oheň podarilo uhasiť.

 

Podľa doposiaľ zistených informácií požiar vznikol zapálením neznámej látky vo vnútorných priestoroch prívesu. Zisťovateľ príčin vzniku požiarov na mieste nevylúčil cudzie zavinenie. K zraneniu osôb nedošlo. Výška škody ak aj presné príčiny vzniku požiaru sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj / Facebook, Foto: Polícia SR - Bratislavský kraj / Facebook
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies