Dráma na tréningu OFA! MMA zápasník Miroslav Štrbák dostal infarkt

NETKY.SK • 5 Január 2022, 14:16 • 2 min
Dráma na tréningu OFA! MMA zápasník Miroslav Štrbák dostal infarkt

BRATISLAVA – Včerajší deň poznačila v Octagon Fighting Academy mimoriadne vážna udalosť. Tridsaťdvaročný Miroslav Štrbák dostal počas tréningu infarkt a ocitol sa v nemocnici, kde leží v stabilizovanom stave.

slovakia

left justify in out

Štrbák sa do povedomia československých fanúšikov zapísal predovšetkým vďaka pôsobeniu v organizácii Oktagon MMA. V roku 2018 porazil na turnaji Prime 2 na body Maxa Limu, na začiatku roku 2020 bojoval o titul šampióna ľahkej váhy s Mateuszom Legierskim v jednom z najlepších zápasov v histórii Oktagonu. O rok neskôr pokoril na body Karola Ryšavého, po veľkom víťazstve si však poranil koleno, ktoré ho vyradilo zo zápasového kolotoča.

 

 

Prvý profesionálny zápas v MMA absolvoval Štrbák už v roku 2011 a počas svojej bohatej kariéry sa stretol s menami ako Pukač, Pokorný, Kuzník či Vávra. Na konte má dokonca skalpy Tomáša Deáka a Davida Kozmu. Celkovo má na konte 30 zápasov s bilanciou 19 víťazstiev, 10 prehier a 1 remíza. Hneď 16 súperov navyše dokázal ukončiť pred limitom, prevažne na KO/TKO.

 

 

Správu o infarkte svojho zverenca potvrdil aj tréner Ilja Škondrič a podľa dostupných informácií dostal na mieste prvú pomoc, následne bol prevezený do nemocnice. Podľa najnovších informácií sa momentálne nachádza v stabilizovanom stave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies