Brat tragicky zosnulého Paula Walkera sa objaví v novinke Nicolasa Cagea

NETKY.SK • 17 Júl 2015, 07:18 • 2 min
Brat tragicky zosnulého Paula Walkera sa objaví v novinke Nicolasa Cagea

LOS ANGELES - Brat Paula Walkera, amerického herca známeho hlavne z filmov série Rýchlo a zbesilo, ktorý zahynul v roku 2013 pri dopravnej nehode vo veku 40 rokov, sa môže tešiť zo svojej prvej hlavnej úlohy.

slovakia

left justify in out

Cody Walker (27) sa už po tragickej smrti svojho brata objavil ako dvojník v jeho úlohe v snímke Rýchlo a zbesilo 7, ktorá bola v čase úmrtia jej protagonistu vo fáze výroby a ktorú mohli medzičasom vidieť aj diváci na Slovensku.

 

Tentoraz sa však mladší z Walkerovcov objaví v dráme z druhej svetovej vojny pod názvom USS Indianapolis: Men of Courage, ktorú začína nakrúcať v americkom štáte Alabama štáb pod vedením režiséra Maria Van Peeblesa s Nicolasom Cageom v hlavnej úlohe. Film by mal prísť do amerických kín v máji budúceho roka, vyplýva z informácií, ktoré dnes priniesli americké i britské internetové servery.

 

 

 

On the set of my new movie USS Indianapolis: Men of Courage

Posted by Cody Walker on Friday, July 10, 2015

 

Nicolas Cage stvárni vo filme kpt. Charlesa Butlera McVaya, ktorého loď sa v júli 1945 potopila v južnom Pacifiku po tom, čo previezla na miesto určenia časti prvých atómových bômb, zvrhnutých na japonské mestá Hirošima a Nagasaki. Vzhľadom na tajné poslanie ohlásili zmiznutie plavidla až po štyroch dňoch.

 

Jedného z členov posádky lode, na ktorej sa nachádzalo v inkriminovanom čase 1196 mužov, z ktorých stovky prišli o život, stvárni vo filme Cody Walker.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies