Konzílium odborníkov zasadne vo štvrtok! Bude riešiť covid automat

NETKY.SK • 2 November 2021, 13:14 • 2 min
Konzílium odborníkov zasadne vo štvrtok! Bude riešiť covid automat

BRATISLAVA - Ministerstvo zdravotníctva potvrdilo, že sa stretnú odborníci, aby prehodnotili covid automat.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

"Žiaľ, ochorenie COVID-19 a delta variant nového koronavírusu spôsobuje vysoké počty nakazených a pri pomerne nízkej zaočkovanosti v SR je potrebné držať najmä hospitalizáciu v nemocniciach pod kontrolou," reagovala pre TASR hovorkyňa rezortu zdravotníctva Zuzana Eliášová.

 

img

 

Zodpovednosť za nespokojnosť občanov v čiernych okresoch, ktorí napriek svojej plnej zaočkovanosti nemôžu voľne využívať dostupnosť služieb, pripisuje rezort sčasti aj tým, ktorí sa doposiaľ nezaočkovali. "Každý okres má šancu zvýšiť počty zaočkovaných, a tým zmeniť situáciu v danom regióne na priaznivejšiu aj z pohľadu COVID automatu," uviedla.

 

Prečítajte si: Profesor Krčméry očakáva štvrtú vlnu pandémie už začiatkom nového roka!

 

Ministerstvo pripomenulo, že vytvorilo podmienky na to, aby mali ľudia čo najdostupnejšiu možnosť dať sa zaočkovať. Poukázalo tiež na to, že zaočkovať sa dá aj bez registrácie. Rezort preto opakovane apeluje na ľudí, ktorí tak doposiaľ nespravili, aby využili túto možnosť a chránili svoje zdravie a zdravie svojho okolia vakcináciou.

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies