Brankár Halász bude pokračovať v kariére v Pardubiciach

NETKY.SK • 26 Apríl 2014, 14:52 • 2 min
Brankár Halász bude pokračovať v kariére v Pardubiciach

PARDUBICE - Kariéra slovenského hokejového brankára Tomáša Halásza bude ďalej pokračovať v Pardubiciach. V tíme českého extraligistu by mal zastávať post brankárskej dvojky.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný gólman obliekal v uplynulej sezóne dres Olomouca, ktorému pomohol k postupu do extraligy. V baráži sa stal dokonca najlepším brankárom v štatistike úspešnosti zásahov. "Tomáš Halász bude pôsobiť v Pardubiciach pravdepodobne na pozícii tímovej dvojky. Určite dostane priestor v zápasoch, v ktorých sa svojimi výkonmi môže prihlásiť o pevné miesto v našej organizácii," uviedol na klubovom webe generálny manažér Ondřej Šebek. V Pardubiciach doposiaľ pôsobil aj Július Hudáček, po sezóne však odišiel do švédskeho Örebra.
      

Halász vyrástol hokejovo v Košiciach, s ktorými získal v sezónach 2009/2010 a 2010/2011 majstrovský titul. Slovensko reprezentoval na svetových šampionátoch do 18 aj 20 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies