Súboj Pacquiao - Bradley III komerčným prepadákom

NETKY.SK • 21 Apríl 2016, 14:02 • 2 min
Súboj Pacquiao - Bradley III komerčným prepadákom

LAS VEGAS - Od tretej vzájomnej konfrontácie filipínskeho profesionálneho boxera Mannyho Pacquiaa s Američanom Timothym Bradley sa pre chýbajúci fanúšikovský dopyt ani nedali očakávať vysoké čísla sledovanosti, no výsledný komerčný neúspech riadne zaskočil aj promotéra Boba Aruma zo spoločnosti Top Rank, ktorý zastrešoval súboj.

slovakia

left justify in out

Pre pripomenutie, 9. apríla v komplexe MGM Grand Garden Arena v nevadskom Las Vegas jednomyseľným výrokom rozhodcov vo svojom avizovanom poslednom vystúpení triumfoval Pacquiao.

"Bude to medzi 400 000 a 500 000, ale bližšie k nižšej hodnote," povedal Arum na margo počtu zakúpených priamych prenosov prostredníctvom domácich vysielacích práv pay-per-view na HBO. Iba na odmeny pre aktérov pritom išlo 24 miliónov amerických dolárov.

 

"Áno, sme v strate. Nepoputuje to do našej výkladnej skrine. Vyrovnáme sa s tým, necítime sa však dobre. Určite uškodili Mannyho poznámky na adresu homosexuálov, ako aj odozva na zápas Mayweather - Pacquiao," priznal Arum na serveri ESPN.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies