Bouchardová po pápežovi už má selfie aj s ľadovým medveďom

NETKY.SK • 12 November 2014, 12:00 • 2 min
Bouchardová po pápežovi už má selfie aj s ľadovým medveďom

BRATISLAVA - Denník Standard v júli označil kanadskú finalistku kultového tenisového Wimbledonu Eugenie Bouchardovú za "kráľovnú selfie" a pripomenul jej rozjarený fotografický autoportrét s pápežom Františkom v pozadí z májového Ríma. Dvadsaťročná Genie teraz pridala do svojej zbierky spoločný obrázok s ľadovým medveďom.

slovakia

left justify in out

Záber pre twitterové konto komponovala tak, aby vyznel husto, ale video na Instagrame prezrádza džípy safari-typu s bezpečne vyvýšenou plošinou pre klientelu. Zaujímavosťou je, že Bouchardová nedávno oslavovala Halloween práve v maske ľadovej medvedice. 

 

Sedmička svetového rebríčka Bouchardová bola so svojou sestrou-dvojičkou Beatrice na výlete v arktickej oblasti a #polarbearselfie má dátum 11. novembra, už v tento deň večer však montrealská rodáčka bola na zápase basketbalovej NBA Toronto Raptors - Orlando Magic (104:100). Symbolicky si pinkla - na vysokých opätkoch - s maskotom domácich a za odmenu dostala čestný dres klubu. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies