David Koller opúšťa skupinu Lucie. Koniec éry s legendárnym hudobníkom

NETKY.SK • 5 Február 2024, 11:30 • 2 min
David Koller opúšťa skupinu Lucie. Koniec éry s legendárnym hudobníkom

David Koller bol členom kapely od roku 1987.

slovakia

left justify in out

Známa česká kapela Lucie sa lúči s členom kapely Davidom Kollerom. Český rockový spevák, skladateľ a hudobník o tom v nedeľu informovala na svojej Facebookovej stránke.

"Po dlhých úvahách som sa rozhodol, že odchádzam z Lucie. Hranie v Lucii bolo fajn a teraz sa chcem venovať predovšetkým svojej kapele a rodine. Pozdravujem všetkých fanúšikov," napísal Koller.

Fanúšikovia však nemusia mať hlavu v smútku. Do konca letných prázdnin hudobník odohrá všetky koncerty, ktoré kapela pripravuje.

"Rozchádzame sa v dobrom a dohodli sme sa, že spoločne odohráme všetky dohodnuté koncerty do konca letných prázdnin," informovala kapela.

David by sa rád venoval predovšetkým svojej kapele a rodine. Lucie ide ďalej, pripravuje nový album a oslavy štyridsiatych narodenín," dodala kapela v príspevku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Barbora Šimkaninová
Zdroj: Facebook / David Koller, LUCIE, Foto: Facebook / David Koller
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies