Botanická záhrada v Košiciach ponúka počas Dňa otvorených dverí bezplatný vstup

NETKY.SK • 12 Máj 2023, 17:00 • 2 min
Botanická záhrada v Košiciach ponúka počas Dňa otvorených dverí bezplatný vstup

Košice - Expozičné skleníky a vonkajší areál košickej botanickej záhrady si návštevníci môžu bezplatne pozrieť počas piatkového Dňa otvorených dverí. Súčasťou ponuky je aj predaj izbových a vonkajších rastlín či poradenstvo, ako pestovať kaktusy, citrusy alebo bonsaje.

slovakia

left justify in out

"Po covidových rokoch, keď sme nemali deň otvorených dverí, sme obnovili túto tradíciu a návštevníci majú bezplatný vstup," povedal pre TASR riaditeľ Botanickej záhrady Univerzity Pavla Jozefa Šafárika (UPJŠ) Pavol Mártonfi. "Záujemci si môžu aj kúpiť produkciu, ktorú vytvárajú naše partnerské organizácie, alebo prebytky, ktoré sme vypestovali v botanickej záhrade," doplnil. Na akcii sa prezentujú členovia Klubu kaktusárov, Citrus klubu a Bonsaj Centra. Okrem predaja rastlín ponúkajú poradenské služby. Deň otvorených dverí trvá do 17:00 hod.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Peter Vince
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies