BORIS MARHANSKÝ O MOŽNEJ SPOLUPRÁCI S OKTAGONOM A JEHO NÁZOR NA OKTAGON V MANCHESTRI

NETKY.SK • 9 November 2023, 10:30 • 2 min
BORIS MARHANSKÝ O MOŽNEJ SPOLUPRÁCI S OKTAGONOM A JEHO NÁZOR NA OKTAGON V MANCHESTRI

V Sobotu 4.11. Sme na Hanuman Cup 46 stretli majitela RFA Borisa Marhanského. Urobili sme s ním krátky rozhovor kde nám ponúkol jeho názor na bitku Papp vs Možný a taktiež jeho názor na OKTAGON v Manchestri a či je možná spolupráca s OKTAGONOM.

slovakia

left justify in out

Jedna z prvých otázok bola čo očakáva od zápasu PAPP VS MOŽNÝ. Na čo nám odpovedal "Čakám vyrovnaný ťažký zápas a nemyslím si že Lajos Papp len tak ľahko hodí Možného na zem keďže aj Kamil Minda s tým mal problém".

Taktiež  nám prezradil že sa snaží pomáhať hanuman cupu jak sa to len dá lebo vie že organizovať turnaj v poslednej dobe je ťažké a cení si že Fero Starý to s Hanuman Cupom nevzdal.

Cení si aj prácu ktorú robí mammal a szmma pre mládežnické mma a povzbudzuje organizácie nech pokračujú v turnajoch. Takisto povzbudzuje aj mladých fighterov nech chodia na tieto eventy ak by sa niekedy chceli dostať do RFA.

Spýtali sme sa ho na jeho názor na OKTAGON ktorý sa uskutočnil v Manchestri. "Tak ja im  prajem. Išli na ďalší trh. Určite to neni ľahké. Každý kto podniká tak vie že keď sa niečo robí sa veľakrátat niečo nevydarí. Takže ja im prajem nech sa im darí" Taktiež sme sa ho spýtali či by bola niekedy možná spolupráca s OKTAGONOM a na to nám odpovedal že to nepredpokladá.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies