Boris Kollár podá trestné oznámenie v súvislosti s kauzou B. Richterovej. "Ktokoľvek by siahol na zdravie či život mojich detí, zachoval by som sa rovnako"

NETKY.SK • 23 Jún 2023, 12:30 • 2 min
Boris Kollár podá trestné oznámenie v súvislosti s kauzou B. Richterovej. "Ktokoľvek by siahol na zdravie či život mojich detí, zachoval by som sa rovnako"

RBATISLAVA - Predseda Národnej radya Sme rodina Boris Kollár podá na Generálnej prokuratúre trestné oznámenie na svoju expartnerku Barboru Richterovú a na ďalšie neznáme osoby, ktoré podľa jeho slov stoja za medializovanou kauzou o jej údajnom sledovaní.

slovakia

left justify in out

Predseda Národnej rady (NR) SR a Sme rodina Boris Kollár podá na Generálnej prokuratúre (GP) SR trestné oznámenie na svoju expartnerku Barboru Richterovú a na ďalšie neznáme osoby, ktoré podľa jeho slov stoja za medializovanou kauzou o jej údajnom sledovaní.

 

Vidí za tým snahu očierniť jeho i Sme rodina pred voľbami. Informoval o tom na piatkovej tlačovej konferencii. Kollár považuje medializované informácie a Richterovej list poslancom o jej údajnom sledovaní za klamstvá. Po piatkovom rokovaní parlamentného výboru na kontrolu činnosti Slovenskej informačnej služby (SIS) je presvedčený, že to bude možné dokázať. Žiada, aby orgány činné v trestnom konaní preverili pozadie kauzy i to, ako Richterová získala evidenčné čísla vozidiel, ktoré ju mali podľa jej oznámenia sledovať. Odmieta pritom, že by niekedy zneužil SIS na osobné účely.

 

Tlačová konferencia, kde Boris Kollár oznámil, že podá trestné oznámenie (zdroj: TA3).

 

Kollár už má informácie, že niektorí poslanci zbierajú podpisy na zvolanie mimoriadnej schôdze s cieľom odvolať ho z funkcie. Ak vyzbierajú potrebných 30 podpisov, je pripravený tomu čeliť. Zdôraznil pritom, že "nefacká ženy z plezíru" a zopakoval svoje vysvetlenie situácie spred niekoľkých rokov, kedy Richterovú udrel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies