Sulík pozve Matoviča na obed, ministri za SaS sa vrátia na svoje pôvodné funkcie

NETKY.SK • 28 Marec 2021, 20:00 • 2 min
Sulík pozve Matoviča na obed, ministri za SaS sa vrátia na svoje pôvodné funkcie

Zdá sa, že koaličná kríza je zažehnaná.

slovakia

left justify in out

Strana Sloboda a Solidarita je pripravená na návrat  sa do vlády. Sú tiež pripravení  pokračovať v práci, v ktorej kvôli koaličnej kríze prestala. Klub Sloboda a Solidarita, ktorého šéfom je Richard Sulík, tak reagoval na tlačovú konferenciu premiéra Igora Matoviča. 

 

Práve on nazval krok Igora Matoviča štátnickým gestom. „Návrh Igora Matoviča akceptujeme,“ podotýka Sulík.

 

 

„Rovno teraz tu oznamujem ústretovosť strany SaS. Návrh Igora Matoviča akceptujeme a takisto do určitej miery ustupujeme z našich požiadaviek,“ povedal Sulík. Znamená to, že ministrami za Sloboda a Solidarita v novej Hegerovej vláde budú podľa jeho slov on ako minister hospodárstva, Ivan Korčok ako minister zahraničných vecí a Branislav Gröhling ako minister školstva.

 

Na tlačovej konferencii v nedeľu večer Sulík tiež vyhlásil, že chce napraviť niektoré vzťahy. „Chcem Igora Matoviča pozvať na obed alebo na večeru, niečo dobré mu uvarím. Mám výbornú pizza piecku, to bude skvelé,“ skonštatoval Sulík.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies