Boris Kollár: Ak by som sa rozhodol odísť z funkcie lídra Sme rodina, mohol by to prebrať Milan Krajniak

NETKY.SK • 23 December 2021, 13:18 • 2 min
Boris Kollár: Ak by som sa rozhodol odísť z funkcie lídra Sme rodina, mohol by to prebrať Milan Krajniak

BRATISLAVA - Líder hnutia Sme rodina Boris Kollár ozrejmil, že v prípade odchodu zo svojho postu nevylučuje nikoho zo spolupráce.

slovakia

left justify in out

„Ak by som sa rozhodol odísť z postu predsedu hnutia Sme rodina, tak si myslím, že by to mohol po mne prebrať Milan Krajniak," vysvetlil. 

 

img

Líder Sme rodina zároveň ozrejmil, že nevylučuje nikoho zo spolupráce. „Samozrejme, že v hnutí máme problém s extrémizmom, ale napríklad členovia strany Hlas sú odídenci zo strany Smer. Netvárme sa, že sú to noví ľudia, sú to stále tí istí smeráci, ktorí tu 20 rokov bačovali,“ priblížil Kollár.

Chce však počkať, ako sa budú v strane Hlas–sociálna demokracia správať, ako budú pristupovať k viacerým otázkam spoločenského života, ako je vakcinácia, zahraničná a vnútorná politika, či akým spôsobom budú robiť opozičnú politiku. „Toto všetko ich bude predurčovať k nejakému väčšiemu alebo menšiemu koaličnému potenciálu,“ doplnil Kollár.
 

O spolupráci so stranou Kotlebovci–Ľudová strana Naše Slovensko povedal, že pokiaľ si v tejto strane nevysporiadajú svoje problémy s holokaustom a budú velebiť Jozefa Tisa, tak veľmi ťažko s nimi bude hnutie Sme rodina spolupracovať.
 

Prečítajte si: Richard Sulík: Igora Matoviča nebudem komentovať, nedáva to zmysel



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies