Borčice chcú postúpiť do Fortuna ligy: Po Halenárovi prichádza Hanzel

NETKY.SK • 9 Február 2016, 12:02 • 2 min
Borčice chcú postúpiť do Fortuna ligy: Po Halenárovi prichádza Hanzel

TRNAVA - Účastníka druhej najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Iskru Borčice posilní ľavý obranca Ľuboš Hanzel, ktorý do klubu prichádza ako voľný hráč. Informáciu priniesol Trnavský hlas.

slovakia

left justify in out

Borčice získali po kanonierovi Jurajovi Halenárovi druhú posilu zvučného mena. "Dohodli sme sa na mojom pôsobení v klube do leta. Ak bude všetko fungovať, budeme pokračovať v spolupráci i potom,“ povedal pre Trnavský hlas 28-ročný odchovanec trnavského futbalu, ktorý si počas kariéry obliekol aj dres bundesligového Schalke 04, poľskej Jagiellonie Bialystok, pražskej Dukly či arménskeho FC Banants Jerevan.

 

Do Trnavy sa vrátil v lete, nepodarilo sa mu ale získať pevné miesto v základnej zostave a v decembri po vzájomnej dohode s vedením klubu ukončil s červeno-čiernymi kontrakt. S Borčicami sa pripravoval tri týždne, k definitíve prišlo po rozhovore s majiteľom klubu Antonom Fabušom. "Verím, že sa nám podarí postúpiť. Tvorí sa tu dobré mužstvo, majiteľ vytvára pre hráčov priam ligové podmienky," doplnil.

 

Borčiciam patrí po jesennej časti DOXXbet ligy druhá priečka v tabuľke skupiny Západ, na lídra Pohronie stráca jeden bod.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies