Bon Iver predstavili skladbu Hayward, WI

NETKY.SK • 19 Február 2018, 12:23 • 2 min
Bon Iver predstavili skladbu Hayward, WI

BRATISLAVA - Americká indiefolková kapela Bon Iver predstavila doteraz nezverejnenú skladbu Hayward, WI.

slovakia

left justify in out

Urobila tak počas víkendu v rámci koncertu v BMO Harris Bradley Center v Milwaukee v štáte Wisconsin, kde zahrala všetky skladby z debutového albumu For Emma, Forever Ago (2007). Pieseň Hayward, WI napísali práve počas obdobia tvorby ich prvej štúdiovky, no doteraz sa o ňu s fanúšikmi a fanúšičkami nepodelili.

 



Skupinu Bon Iver založil v roku 2006 hudobník a spevák Justin Vernon. Formácia má na konte aj albumy Bon Iver, Bon Iver (2011) a 22, A Million (2016) a tiež EP nahrávku Blood Bank (2009). Podľa amerického magazínu Pitchfork je Bon Iver, Bon Iver najlepším albumom roka 2011 a singel Holocene zas druhou najlepšou skladbou roka 2011. Kapela zaň získala v roku 2012 dve nominácie na Grammy v kategóriách Nahrávka roka a Skladba roka. Bon Iver boli okrem toho v tom istom roku nominovaní na Grammy aj v kategóriách Nováčik roka a Najlepší alternatívny album, pričom v oboch menovaných zvíťazili. Formácia mala v rokoch 2012 až 2015 prestávku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies