BMW boduje s ďalším vydareným driftovacím videom

NETKY.SK • 3 August 2014, 11:50 • 2 min
BMW boduje s ďalším vydareným driftovacím videom

KAPSKÉ MESTO – Mníchovská automobilka stavila na rastúcu popularitu športovej disciplíny drift a prezentuje svoje nové M-power modely ako zdroj každodennej zábavy. V novom videu pripravila skvelú choreografiu v bežnej premávke. V hlavnej úlohe vystupuje BMW M235i a poprední svetoví driftéri z amerického seriálu Formula Drift.

slovakia

left justify in out

Na rozdiel od videa driftujúcej M4 na lietadlovej lodi, ktoré vďačí svojej atraktivite aj patričnej postprodukcii v grafickom štúdiu, ide v tomto prípade o dobre nacvičenú choreografiu v prevedení skúsených driftérov amerického seriálu Formula Drift: Rhys Millen (Nový Zéland), Samuel Hubiette (Švédsko), Dai Yoshihara (Japonsko), Conrad Grunewald (USA). Piatym v partii je známy hollywoodsky kaskadér, ktorý účinkoval aj vo filmoch Rýchlo a zbesilo (Fast and Furious) – Rich Rutherford.

 

Za pódium si pre svoje vystúpenie Nemci zvolili kruhový objazd v centre juhoafrického Kapského mesta a za publikum „nič netušiacich“ okoloidúcich... Video sa teší veľkej popularite, nakoľko v priebehu pár dní zaznamenalo takmer 5 miliónov prezretí na YouTube.

 

Pozrite si skvelé výsledné video a zábery zo zákulisia:

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies