Blake Lively rokuje o úlohe v trileri In The Deep

NETKY.SK • 12 August 2015, 16:24 • 2 min
Blake Lively rokuje o úlohe v trileri In The Deep

BRATISLAVA - Americká herečka Blake Lively rokuje o úlohe v trileri In The Deep, ktorý pripravuje spoločnosť Sony.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom magazín The Hollywood Reporter. Na režisérsku stoličku sa posadí Jaume Collet-Serra, ktorý má na konte napríklad snímku Nočný bežec (2015). Scenár napísal Anthony Jaswinski. Produkciu majú na starosti Lynn Harris a Matti Leshem.


Zatiaľ nie je známe, či 27-ročná rodáčka z Los Angeles ponuku príjme. V rovnakom čase by mala totiž nakrúcať nový film Woodyho Allena. V snímke In The Deep by v prípade podpísania zmluvy mala stvárniť mladú ženu, ktorá prišla o matku. Smútok zaháňa surfovaním, raz však uviazne na vzdialenej bóji. Dostať sa na breh však nie je také jednoduché. V blízkosti surfistky sa totiž zdržiava obrovský žralok.


Blake Lively je známa predovšetkým ako Serena zo seriálu Gossip Girl (2007 - 2012). Predstavila sa aj v snímkach ako Sesterstvo putovných nohavíc (2005), Neprijatý? Fpoho! (2006), New York, milujem ťa (2009), Mesto (2010), Green Lantern (2011) či Divosi (2012).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies