Bild: Mourinho a Falcao po sezóne do FC Chelsea!

NETKY.SK • 25 Apríl 2013, 10:48 • 2 min
Bild: Mourinho a Falcao po sezóne do FC Chelsea!

DORTMUND - Stredajší duel futbalovej Ligy majstrov 2012/2013 v Dortmunde, v ktorom prehral Real Madrid 1:4, bol možno jedným z posledných pre Joseho Mourinha na lavičke "bieleho baletu".

slovakia

left justify in out

Podľa nemeckého denníka Bild má totiž portugalský kouč namierené po sezóne do anglickej FC Chelsea, ktorá má eminentný záujem aj o služby kanoniera Falcaa z Atletica Madrid.

Mourinho by mal prevziať londýnsky klub po Rafaelovi Benitezovi, ktorý sa medzi fanúšikmi neteší veľkej popularite. Španielsky kouč prišiel na Stamford Bridge v novembri 2012, ale vo februári oznámil, že po tejto sezóne končí.

Mourinho už pôsobil v klube ruského miliardára Romana Abramoviča v rokoch 2004 - 2007. Ten už pre neho údajne pripravil aj prvý darček, ktorým má byť kolumbijský útočnik Falcao. Hviezdny zakončovateľ Atletica Madrid počas posledných dvoch sezón v Primera Division dal v 63 ligových dueloch 43 gólov. Jeho trhová cena sa pohybuje okolo 60 miliónov eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies