Beyoncé vystúpi na udeľovaní cien Grammy

NETKY.SK • 3 Február 2017, 09:26 • 2 min
Beyoncé vystúpi na udeľovaní cien Grammy

LOS ANGELES - Americká speváčka a herečka Beyoncé vystúpi na 59. ročníku udeľovania cien Grammy. Informáciu potvrdili nemenované zdroje pre reláciu Entertainment Tonight a tiež otec 35-ročnej interpretky Mathew Knowles v rozhovore pre The Insider.

slovakia

left justify in out

Bývalá členka už nefungujúcej skupiny Destiny's Child pritom nedávno oznámila, že spolu s manželom, rapperom Jay Z čakajú dvojčatá. Pár už spolu vychováva päťročnú dcéru Blue Ivy.


Rodáčka z Houstonu v Texase má v aktuálnom ročníku deväť nominácií na Grammy. O jednu menej získali Drake, Rihanna a Kanye West. Odovzdávanie cien sa uskutoční v nedeľu 12. februára v losangeleskom Staples Center a moderovať ho bude James Corden. Počas slávnosti vystúpia napríklad aj Adele, John Legend, Metallica, Bruno Mars, Carrie Underwood, Keith Urban, Chance The Rapper, William Bell či Sturgill Simpson. Okrem nich oznámili aj spoločné vystúpenia hip-hopovej skupiny A Tribe Called Quest, speváka Anderson .Paaka a Davea Grohla z rockovej kapely Foo Fighters, ďalej francúzskeho dua Daft Punk s kanadským spevákom The Weekndom a tiež dueto speváčok Alicie Keys a Maren Morris.


Beyoncé Giselle Knowles-Carter začala hudobnú kariéru v 90. rokoch minulého storočia ako členka spomínanej skupiny Destiny's Child, s ktorou má na konte štyri štúdiovky, no neskôr sa vydala na sólovú dráhu. Ako sólistka uviedla na trh albumy Dangerously In Love (2003), B'Day (2006), I Am... Sasha Fierce (2008), 4 (2011), Beyoncé (2013) a Lemonade (2016). Jedna z najlepšie zarábajúcich interpretiek na svete získala už 20 cien Grammy, tri z nich ešte ako členka Destiny's Child. Ako herečka sa predstavila napríklad v snímkach Austin Powers v Zlatom úde (2002), Pokušenie (2003), Ružový panter (2006), Dreamgirls (2006), Cadillac Records (2008) či Posadnutá (2009).
Informácie pochádzajú z webstránky people.com a archívu agentúry SITA.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies