Bencicová je rada, že Hantuchovej odplatila Birmingham

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 12:45 • 2 min
Bencicová je rada, že Hantuchovej odplatila Birmingham

MIAMI - Osemnásťročná švajčiarska tenistka Belinda Bencicová netajila spokojnosť so svojím výkonom proti Daniele Hantuchovej v stredajšom zápase 1. kola dvojhry na turnaji WTA Premier Mandatory Miami Open na tvrdom povrchu v americkom Miami na Floride.

slovakia

left justify in out

"Keď som s ňou hrala v Birminghame, neuspela som. Ona vtedy zahrala vynikajúco, takže som pred dneškom pociťovala značný rešpekt. Doniesla som si však veľa sebavedomia z Indian Wells a na tréningoch mi to išlo. V tejto chvíli som vo veľmi dobrom rozpoložení," povedala podľa webu WTA 34. tenistka hodnotenia. 

 

Bencicová v spomenutom Indian Wells vyradila Srbku Bojanu Jovanovskú aj Dánku Caroline Wozniacku a nestačila na inú Srbku Jelenu Jankovičovú, neskoršiu finalistku. V 2. kole v Miami bude hrať s Austrálčankou Casey Dellacquovou nasadenou ako tridsiatou druhou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies