Benayoun vymenil QPR za Maccabi Haifa

NETKY.SK • 7 Jún 2014, 11:49 • 2 min
Benayoun vymenil QPR za Maccabi Haifa

TEL AVIV - Skúsený izraelský futbalista Yossi Benayoun si na záver svojej bohatej kariéry zahrá opäť v klube Maccabi Haifa.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný kapitán národného tímu, ktorý odohral poslednú sezónu v drese anglického Queen's Parku Rangers, podpísal so staronovým izraelským zamestnávateľom zmluvu na dva roky.  
      

Podľa agentúry AP sa 95-násobný reprezentant vracia do rodnej krajiny po dvanástich sezónach strávených v európskych kluboch. Kreatívny stredopoliar, ktorý prišiel do QPR v decembri 2013, pôsobil v minulosti aj v kluboch Hapoel Be'er Sheva, Racing Santander, West Ham United, FC Liverpool, FC Chelsea a Arsenal Londýn.
      

Benayoun odohral štyri sezóny za tím Maccabi Haifa už na začiatku svojej profesionálnej kariéry v rokoch 1998 - 2002, pričom pred transferom do španielskej Primera division získal dvakrát izraelský titul. Maccabi Haifa má za sebou neúspešnú sezónu 2013/2014, v izraelskej najvyššej súťaži skončil na piatom mieste so stratou 31 bodov na majstrovský Maccabi Tel Aviv.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies