Ben Kingsley a Monica Bellucci si zahrajú v spoločnom projekte

NETKY.SK • 30 Január 2018, 07:17 • 2 min
Ben Kingsley a Monica Bellucci si zahrajú v spoločnom projekte

BRATISLAVA - Anglický herec Ben Kingsley a jeho talianska kolegyňa Monica Belluci si zahrajú v spoločnom filme.

slovakia

left justify in out

Dvojica sa predstaví v pripravovanom špionážnom trileri Spider In The Web, kde sa po ich boku ukáže aj izraelský herec Itay Tiran. Snímka vznikne pod režisérskou taktovkou izraelského filmára Erana Riklisa, ktorý na filmové plátna prenesie scenár Gidona Marona a Emmanuela Nakkacheho inšpirovaný skutočnými udalosťami. Nakrúcanie filmu, ktorý vznikne v izraelsko-belgicko-holandsko-portugalskej koprodukcii, sa začne na jar.

Kingsley v snímke stvárni kedysi veľmi váženého tajného agenta Aderetha, ktorého už nadriadení považujú za nedôležitého. Na poslednú chvíľu sa mu ale z tejto situácie naskytne vykúpenie v podobe tajnej misie, keď objaví predaj chemických zbraní diktátorskému režimu na Blízkom východe. Počas jeho misie ale naňho izraelská tajná služba Mossad nasadí mladého agenta Daniela (Tiran). Cieľ jeho záujmu, nádherná Angela (Bellucci), za sebou zanecháva nejasné stopy a on sám zisťuje, že mu ide o život.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies