Bellinov stav sa po teroristickom útoku zlepšuje, čaká ho ešte operácia holene

NETKY.SK • 10 Máj 2016, 13:37 • 2 min
Bellinov stav sa po teroristickom útoku zlepšuje, čaká ho ešte operácia holene

ROCHESTER - Po marcovom bombovom útoku na letisku v Bruseli obleteli svet fotografie basketbalistu v kaluži krvi.

slovakia

left justify in out

Bývalý belgický reprezentant a hráč Univerzity v Oaklande Sebastien Bellin mesiac a pol po útoku teroristov už je na tom oveľa lepšie. V pondelok absolvoval röntgenovú kontrolu zreparovanej bedrovej časti a v piatok ho čaká operácia ľavej holennej kosti.

 

Do dvoch či troch týždňov by sa mal vrátiť domov k rodine do amerického Michiganu. "Moje zotavovanie sa pokračuje približne o mesiac rýchlejšie ako sa pôvodne očakávalo," uvádza v tlačovej správe čoskoro 38-ročný rodák z brazílskeho Sao Paula Bellin.


Podľa iných zdrojov Bellin absolvoval v inkriminovanom období päť rôznych operácií a stále má pred sebou dlhé mesiace terapie. Nemôže sa postaviť na obe nohy, ani chodiť bez pomoci. V bruselskej nemocnici ho boli nedávno pozrieť obe jeho dcérky: 7-ročná Cecilia a 4-ročná Vanessa. Bellin krátko po krvavom incidente vyhlásil, že chce prežiť už len preto, aby videl svoje dcéry vyrastať. Informoval o tom web wincountry.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies