'Belasí' žiadajú pre svojich fanúšikov na finále SP 600 vstupeniek

NETKY.SK • 22 Apríl 2014, 16:32 • 2 min
'Belasí' žiadajú pre svojich fanúšikov na finále SP 600 vstupeniek

BRATISLAVA - Vedenie futbalového klubu ŠK Slovan Bratislava požiadalo Slovenský futbalový zväz o 600 vstupeniek pre svojich fanúšikov na finálový duel Slovenského pohára Slovnaft Cupu proti MFK Košice. Ten sa odohrá 1. mája o 18.30 h.

slovakia

left justify in out

"Rokovanie prebehlo vo veľmi korektnej atmosfére. Za ŠK Slovan Bratislava boli jasne formulované požiadavky ohľadne počtu vstupeniek, ktoré by vo väčšej miere pokryli záujem našich fanúšikov o tento prestížny zápas. V priebehu zajtrajšieho dňa by sme mali dostať definitívne rozhodnutie SFZ ohľadne našej žiadosti. Veríme, že heslo 'Spojme sa pre futbal' nebude len prázdnou frázou a fanúšikovia Slovana, ako aj Košíc si budú môcť vychutnať tento zážitok v čo najväčšom počte. SFZ jasne deklaroval, že chce robiť futbal pre fanúšikov, tak veríme, že príde aj k naplneniu týchto slov," uviedol na oficiálnom webe "belasých" koordinátor pre styk s fanúšikmi a projektový manažér ŠK Slovan Stanislav Kramarič.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies