Becker sa stal šéfom nemeckého tenisového tímu: Je to výzva

NETKY.SK • 23 August 2017, 12:41 • 2 min
Becker sa stal šéfom nemeckého tenisového tímu: Je to výzva

Frankfurt - Trojnásobný wimbledonský šampión Boris Becker sa stal novým šéfom nemeckej mužskej tenisovej zložky. Oznámil to prezident Nemeckého tenisového zväzu Ulrich Klaus. Becker ešte vlani pôsobil ako tréner bývalej svetovej jednotky Srba Novaka Djokoviča.

slovakia

left justify in out

"Som veľmi šťastný, že Boris Becker prijal našu ponuku, pre nemecký tenis je to ďalší významný míľnik. Bude mať na starosti celú mužskú zložku. Verím, že prinesie nové impulzy do daviscupového tímu i do výchovy mládeže," uviedol nadšený Klaus.

 

Becker berie novú funkciu ako výzvu. "Tenis bol vždy moja srdcovka. Som hrdý na to, že budem môcť odovzdať svoje skúsenosti v prospech nemeckého tenisu. V Davisovom pohári sa formuje silný tím okolo talentovaného Alexandra Zvereva, ktorý má veľkú perspektívu," zdôraznil na stredajšej tlačovej konferencii vo Frankfurte nad Mohanom.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies