Bayern môže už v sobotu získať ligový titul

NETKY.SK • 27 Marec 2013, 16:06 • 2 min
Bayern môže už v sobotu získať ligový titul

MNÍCHOV - Futbalisti Bayernu Mníchov môžu v obrovskom predstihu a s unikátnym náskokom už v sobotu získať nemecký ligový titul. Bavori majú osem kôl pred koncom I. bundesligy na čele poradia 20 bodov k dobru pred futbalistami úradujúceho majstra z Borussie Dortmund.

slovakia

left justify in out

Zverenci Juppa Heynckesa nastúpia v sobotu o 18.30 h v rámci 27. kola doma proti Hamburgeru SV. Dortmund čaká duel na ihrisku nevyspytateľného Stuttgartu (15.30 h). Bayern získa 23. ligový primát, ak zvíťazí a Dortmund nezdolá VfB. Osem kôl pred koncom súťaže je jasné, že titul nezíska žiadny iný tím.

Po tejto sezóne ukončí pôsobenie na lavičke rekordéra v počte domácich titulov Jupp Heynckes a vo funkcii ho nahradí populárny Španiel Pep Guardiola, ktorý doviedol FC Barcelona k štrnástim rôznym trofejam. 

Bayern má v tomto ligovom ročníku fantastickú bilanciu: 22 víťazstiev - 3 remízy - 1 prehra pri skóre 69:11. Jediný tím, ktorý ho zdolal, je Bayer Leverkusen. "Farmaceuti" vyhrali v Mníchove 28. októbra minulého roku. Bavori odvtedy ťahajú šnúru sedemnástich duelov bez prehry, pričom zvíťazili v ostatných deviatich ligových vystúpeniach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies