BATE Borisov jedenástykrát za sebou bieloruským majstrom

NETKY.SK • 15 Október 2016, 10:42 • 2 min
BATE Borisov jedenástykrát za sebou bieloruským majstrom

BORISOV - Futbalisti BATE Borisov získali jedenástykrát za sebou titul bieloruského šampióna. Majstrovskú trofej si zabezpečili už päť kôl pred koncom tamojšej najvyššej súťaže hranej systémom jar - jeseň.

slovakia

left justify in out

Po piatkovom triumfe 1:0 na ihrisku FK Granit Mikaševiči majú v tabuľke nepreklenuteľný osemnásťbodový náskok pred druhým Šachťorom Soligorsk. Borisov v tejto ligovej sezóne stratil body iba päťkrát, v 25 kolách dosiahol až 20 výhier. BATE v 3. predkole Ligy majstrov 2016/2017 senzačne vypadlo s írskym Dundalkom, do skupinovej časti Európskej ligy ho následne nepustila kazašská Astana. "Tento titul nie je pre nás útechou za fiasko, ktoré sme v lete zažili v pohárovej Európe. Naším cieľom je vyhrať domácu ligovú súťaž každý rok, ale v budúcej sezóne urobíme všetko pre to, aby sme v súťažiach pod hlavičkou UEFA napravili našu reputáciu," vyhlásil podľa webu Európskej futbalovej únie (UEFA) stredopoliar BATE Borisov Maxim Voloďko.


 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies