Košice ukončili kontrakt s chorvátskym trénerom Brajkovičom

NETKY.SK • 6 Február 2017, 15:35 • 2 min
Košice ukončili kontrakt s chorvátskym trénerom Brajkovičom

KOŠICE - S bilanciou 22 víťazstiev a 5 prehier líder Eurovia Slovenskej basketbalovej ligy mužov 2016/2017 KB Košice ukončil spoluprácu s chorvátskym trénerom Draženom Brajkovičom. Predstavenstvo klubu prijalo takéto rozhodnutie jednohlasným spôsobom.

slovakia

left justify in out

"V každom prípade mu ďakujeme za prácu, ktorú u nás odviedol. Až doteraz sme s ňou boli spokojní a naša minuloročná voľba bola veľmi dobrá. Do budúcnosti mu želáme veľa správnych rozhodnutí a úspešných výsledkov," skonštatoval na webe kbkosice.sk manažér klubu Ivan Benninghaus.

Vedením tímu poverili doterajšieho Brajkovičovho asistenta Richarda Leška. "Bude hlavným trénerom so všetkými právomocami a kompetenciami. To, či bude zastávať túto funkciu až do konca aktuálnej sezóny, však ešte v tejto chvíli nevieme povedať," dodal Benninghaus. Čoskoro 36-ročný Leško (nar. 21. februára 1981), so Sláviou TU Košice ako hráč majster Slovenska 2007, absolvuje premiéru v novej pozícii v stredu v Leviciach. Brajkovič viedol "býkov" od polovice januára 2016, keď vtedy nahradil Štefana Sviteka.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies