Bartoliová štvrť roka po obavách o život absolvovala maratón

NETKY.SK • 7 November 2016, 13:06 • 2 min
Bartoliová štvrť roka po obavách o život absolvovala maratón

NEW YORK - Francúzska bývalá tenistka Marion Bartoliová v nedeľu absolvovala Newyorský maratón. Časom 5:40:04 h síce extrémne zaostala za predvlaňajším miestnym výkonom 3:26:33 h dánskej niekdajšej rivalky z kurtov Caroline Wozniackej, ale vzhľadom na kontext si vyslúžila veľké uznanie.

slovakia

left justify in out

V lete totiž pobudla v nemocnici aj na rehabilitačnom pobyte. Ešte začiatkom júla Bartoliová hovorila o strachu zo smrti, keď ju sužoval záhadný vírus. Wimbledonská šampiónka zo sezóny 2013 počas tohtoročnej edície londýnskeho grandslamového turnaja v televíznom programe This Morning stanice ITV v rozhovore s moderátormi Holly Willoughbyovou a Phillipom Schofieldom povedala, že dramaticky stráca hmotnosť po tom, ako sa zrejme nakazila vo februári v Indii.

 

Momentálne 32-ročná exsedmička singlového renkingu WTA Bartoliová vtedy vyhlásila, že na verejnú debatu pristala aj z dôvodu, aby vysvetlila, že za úbytkom približne 20 kilogramov nie je vedomý rozmar či "tradičnejšia" porucha stravovania. Zároveň chcela podporiť ľudí s podobnými ťažkosťami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies