Bárta v tíme NetApp-Endura aj ďalšie tri roky

NETKY.SK • 22 August 2014, 15:07 • 2 min
Bárta v tíme NetApp-Endura aj ďalšie tri roky

HAMBURG - Český cyklista Jan Bárta predĺžil kontrakt so svojím súčasným zamestnávateľom, tímom NetApp-Endura, do konca roka 2017.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný skvelý časovkár figuruje vo veľkých plánoch nemeckého zoskupenia, ktoré od budúcej sezóny ponesie názov Bora a bude pôsobiť na úrovni ProTour.

 

"Jan patrí k desiatim najlepším časovkárom sveta. Ukázal to na nedávnej Tour de France a posledných majstrovstvách sveta. Budeme pracovať na tom, aby rozvíjal svoj potenciál aj počas ďalších troch rokov. Teraz to už bude len otázka ladenia formy, čo si vyžaduje určitý čas," povedal tímový manažér Ralph Denk pre oficiálnu stránku tímu. 

 

NetApp-Endura predĺžil zmluvy aj s Nemcami Paulom Vossom, Andreasom Schillingerom, Írom Samom Bennettom, Rakúšanmi Zakom Dempsterom a Danielom Schornom a triom Cesare Benedetti, Bartosz Huzarski, José Mendes.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies