Barry Brust ďalšie dva roky v KHL, zrejme zostane v Slovane

NETKY.SK • 14 Apríl 2016, 14:26 • 2 min
Barry Brust ďalšie dva roky v KHL, zrejme zostane v Slovane

BRATISLAVA - Kanadský brankár Barry Brust bude aj v nasledujúcich dvoch sezónach pôsobiť v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL). Informuje o tom jeho agent, Slovinec Aljoša Pilko na sociálnej sieti Twitter.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný gólman pravdepodobne zostane v Slovane Bratislava, pretože s iným klubom by mohol podpísať kontrakt až v máji. Po vypadnutí Slovana z play-off KHL vedenie Slovana potvrdilo, že má záujem o zotrvaní oboch kanadských brankárov, okrem Brusta aj o Michaela Garnetta. S jedným z nich už bol manažment "belasých" ústne dohodnutý.


Barry Brust v sezóne 2015/206 odchytal za Slovan 37 duelov základnej časti a štyri štarty pridal v play-off. Predtým pôsobil v KHL v Chanty-Mansijsku aj Medveščaku Záhreb. V nemeckej DEl chytal za Straubing. V zámorskej NHL za Los Angeles Kings absolvoval v ročníku 2006/2007 dovedna 11 duelov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies