Vicepremiér v Česku skolaboval

NETKY.SK • 13 Apríl 2021, 16:18 • 2 min
Vicepremiér v Česku skolaboval

V utorok skolaboval český vicepremiér Jan Hamáčeka ruší preto svoj program.

slovakia

left justify in out

Správu o tom potvrdil  českým médiám. "Dobrý den, postihl mě drobný kolaps, už se cítím lépe a zkusím být v pořádku na večerní grémium," uviedol v SMS správe pre TV Nova.

 

Za zdravotnou indispozíciou je podľa neho zrejme tlak po tom, čo okrem ministerstva vnútra dostal na starosť aj rezort zahraničia, kde skončil jeho stranícky kolega Tomáš Petříček. Hamáček preto napríklad nepríde na rokovanie Poslaneckej snemovne.

 

Zdravím všechny!👋 Asi jste se dozvěděli, co proletělo tiskem. Chtěl jsem vám sem napsat, že jsem v pořádku a pracovat budu dnes z domova. Moc děkuji za podporu. ♥️

Uverejnil používateľ Jan Hamáček Utorok 13. apríla 2021


Hovorkyňa strany ČSSD, ktorej je Hamáček predsedom, pre TV Nova povedala, že si ministrov stav nevyžiadal lekársku starostlivosť. Hamáček sa pokúsi byť do večera v poriadku, aby sa mohol zúčastniť na grémiu strany, ktoré by sa malo venovať otázke zmien vo vláde.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies