Baroš by podľa poľských médií mohol hrať za Podbeskidzie

NETKY.SK • 24 Február 2015, 13:51 • 2 min
Baroš by podľa poľských médií mohol hrať za Podbeskidzie

BIELSKO-BIALA - Poľský futbalový klub Podbeskidzie Bielsko-Biala sa podľa portálu sportowefakty.pl zaujíma o českého útočníka Milana Baroša. Tridsaťštyriročný hráč Baníka Ostrava by mohol zamieriť do kádra účastníka Ekstraklasy, ktorý v spolupráci s jedným zo sponzorov má v úmysle prilákať do hľadiska väčšie návštevy.

slovakia

left justify in out

"Jediné, čo k tomu poviem je, že nič nepotvrdzujem ani nevyvraciam. Podbeskidzie ešte úplne neuzavrelo káder na jarnú časť sezóny, niečo by sa tento týždeň ešte mohlo podariť," tajnostkársky vyhlásil prezident "Goralov" Wojciech Borecki.

 

Deväťdesiattrinásobný český reprezentant Baroš (41 gólov) v minulosti pôsobil v anglických kluboch FC Liverpool, Aston Villa a FC Portmouth, francúzskom Olympique Lyon a tureckých mužstvách Galatasaray Istanbul a Antalyaspor.

 

V Podbeskidzí účinkuje aj sedem Slovákov - Michal Peškovič, Richard Zajac, Kristián Kolčák, Róbert Mazáň, Pavol Staňo, Anton Sloboda a Róbert Demjan.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies