Bardejovčan si zarábal rôznymi podvodmi, napáchal škody za vyše 156-tisíc eur

NETKY.SK • 16 Október 2015, 14:40 • 2 min
Bardejovčan si zarábal rôznymi podvodmi, napáchal škody za vyše 156-tisíc eur

BRATISLAVA/KOŠICE - Škody za viac ako 156-tisíc eur spôsobil 51-ročný Bardejovčan, ktorý si v rokoch 2013 - 2014 prilepšoval podvodmi.

slovakia

left justify in out

Vyšetrovateľ v týchto dňoch rozsiahle vyšetrovanie 17 prípadov ukončil návrhom na podanie obžaloby. Ján sa napríklad vydával za majiteľa bežeckého klubu, ktorý cestou sponzorských darov dokáže zabezpečiť rôzny tovar za polovicu jeho hodnoty, alebo za zástupcu organizácie, ktorá v rámci reklamy disponuje s autami a môže ich ponúknuť za zvýhodnenú cenu. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, so záujemcami v Košickom kraji potom uzatváral zmluvy o finančnom vklade a nepeňažnom plnení a prijímal od nich zálohy na tovar či auto. Sľúbených vecí ani vrátenia peňazí sa však už nedočkali. Bardejovčanovi v prípade dokázania viny hrozí desať až pätnásť rokov za mrežami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies